Hållbart hantverk

Idag är Hörby Bruk ett modernt svenskt industriföretag. Vi blandar ett hundra år gammalt och genuint hantverkskunnande med automation och moderna produktionsprocesser. Vi är stolta över att kunna sätta “Made in Sweden” på våra produkter.

Vi förvaltar ett viktigt arv av svensk industrihistoria där hantverkstradition sitter i väggarna. Vi har känslan och kompetensen när vi hanterar de olika materialen, formar, pressar och monterar. Ett gediget hantverkskunnande som förs över mellan generationerna bland medarbetarna. Därför utformas våra produkter i material som håller länge, är slitstarka och där delar kan bytas ut eller repareras. Därför är ibland våra produkter lite dyrare men de håller längre.

Vi på Hörby Bruk designar våra produkter så att de kan hålla så länge som möjligt – en hel livstid eller i bästa fall ännu längre. Sigvard från Öckerö kan intyga detta. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
1 sv