Retur och ångerrätt

Ångerrätt

Ångerrätten gäller endast för dig som privatperson som köpt genom Hörby Bruks webshop. Du ska förstås vara nöjd med den vara du erhåller. Du har full rätt att byta till en annan vara eller ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har mottagit varan. Var vänlig kontakta oss via e-post info@horbybruk.se innan du returnerar ditt paket. Givetvis gäller inte ångerrätten om varan redan använts. Du som kund står för returfrakten. Vid ångrat köp betalas inköpssumman in på önskat bankkonto senast 30 dagar från det att varan returneras.

Se mer information om din rätt som konsument på Konsumentverkets hemsida (länk – www.konsumentverket.se). Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut. 

Returnera en produkt

 1. Ta en bild på förpackningen eller om du redan packat upp varan vill vi även ha en bild på produkten. Detta för att kunna fastställa varans och emballagets skick.

 2. Om du packat upp produkten så lägg tillbaka varan du vill returnera i dess förpackning. Stäng paketet noggrant.

 3. Du ordnar själv returen och kontaktar det företag du vill returnera produkten med, t ex DHL, Schenker, Postnord m. fl. Du står själv för returkostnaden.
  Om du redan innan uthämtning av godset ångrat köpet kan du välja att inte hämta ut godset så går godset i retur automatiskt. Vid sådan situation sker återbetalning med avdrag för returfraktkostnaden senast 30 dagar från det att godset returnerats. Vänligen kontakta oss även om du väljer att inte hämta ut varan.
  OBS! Det är du som kund som har ansvaret för att ditt gods kommer i retur till oss. Notera därför paketets kolli-ID och be alltid om ett kvitto.

 4. Vänligen skicka ett mail till info@horbybruk.se med följande information
  Ordernummer
  Bild på förpackning/varan
  Är godset i obruten förpackning? Ja/Nej
  Orsak till retur(ånger, felbeställning, passade inte, motsvarade inte förväntningarna)

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
1 sv