Hållbar produktion

Vi är stolta över att det mesta i vårt sortiment tillverkas lokalt i Hörby, vilket minimerar transport och främjar närproducerad kvalitet. Vårt engagemang för hållbarhet omfattar kontinuerliga förbättringar, inklusive investeringar i lyfthjälp och automatisering för att effektivisera våra produktionsprocesser. De senaste åren har vi investerat mycket för att fortsätta ha en modern tillverkning i Hörby. Investeringen har bland annat omfattat en ny automatiserad korgpress, ny pulverlackeringsanläggning och nytt lager.

Vi genomför också regelbundna produktöversyner för att finjustera detaljer som kan göra stor skillnad i produktionen, även om de kanske inte alltid märks av kunden. Dessutom söker vi ständigt nya samarbeten med lokala företag för att förbättra våra produktionsprocesser.

Vårt åtagande för att minska vår miljöpåverkan inkluderar även energibesparing och minskad resursförbrukning, såsom optimering av metallanvändning och effektivare hantering av färgpulver och wellpapp.

Återvinning

Vi sorterar självklart vårt avfall och allt som går att dela delar vi. Vi sorterar i 27 olika avfallskategorier vilket inkluderar olja, metall, batterier, hårdplast, wellpapp mm.

Genom att återvinna värme från kompressorns motor och överföra den till vårt vattenledningssystem bidrar vi till uppvärmningen av byggnaden. Denna effektiva återanvändning av värme minskar vår beroende av fjärrvärme och hjälper oss att minska våra energikostnader.


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
1 sv