Hållbara produkter

Idag är Hörby Bruk ett modernt svenskt industriföretag. Vi blandar ett hundra år gammalt och genuint hantverkskunnande med automation och moderna produktionsprocesser. Vi är stolta över att kunna sätta “Made in Sweden” på våra produkter.

Vi förvaltar ett viktigt arv av svensk industrihistoria där hantverkstradition sitter i väggarna. Vi har känslan och kompetensen när vi hanterar de olika materialen, formar, pressar och monterar. Ett gediget hantverkskunnande som förs över mellan generationerna bland medarbetarna. Därför utformas våra produkter i material som håller länge, är slitstarka och där delar kan bytas ut eller repareras. Därför är ibland våra produkter lite dyrare men de håller längre.

 

Vi på Hörby Bruk designar våra produkter så att de kan hålla så länge som möjligt – en hel livstid eller i bästa fall ännu längre. Sigvard från Öckerö kan intyga detta. 

Cirkulära produkter

Våra produkter är cirkulära och hållbara. Cirkulära produkter är smarta och miljövänliga val som inte bara uppfyller dina behov idag, utan även tar ansvar för morgondagens värld. Genom design, tillverkning och användning som prioriterar återvinning, återanvändning och minimal miljöpåverkan, bidrar du till en bättre och mer hållbar framtid genom att välja våra produkter. Välj cirkulära produkter och var en del av lösningen för en mer hållbar planet.

 

Läs mer om hur du gör detta genom Care, Repair, Share och Recycle!

Reservdelar för att hålla längre

Ett steg i hållbara produkter är att kunna laga och uppdatera vid behov. Därav har vi valt att ha ett brett sortiment av reservdelar som passar till våra produkter. De är lättillgängliga via vår reservdelsshop. Ni hittar våra reservdelar här.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
1 sv