SHARE

Barnen har växt ur gungan, vi har fått barn, vi har köpt nytt hus, vi ska sälja vårt hus, jag är för gammal för att arbeta i trädgården.

 

Det finns många anledningar till att man behöver sälja vidare eller är i behov av produkter. Att använda begagnade produkter är ett miljövänligt och ekonomiskt fördelaktigt val. 

Dela med dig

Här är några delningstjänster som finns på marknaden. Är ni flera i en förening eller i grannskapet, kan ni gemensamt köpa in våra produkter.

Hygglo är en tjänst som låter privatpersoner dela prylar, antingen genom att hyra ut sina egna eller hyra prylar av någon annan.

Swinga är en app där du kan låna andras eller låna ut dina prylar. Swinga finns för tillfället i utvalda bostadsområden allt eftersom appen utvecklas men drar igång där intresset är stort.

Sälj vidare

Att sälja vidare när du inte är i behov av din produkt längre är ett bra sätt för att din produkt ska kunna användas så länge som möjligt. Genom att ge nytt liv åt befintliga varor minskar du behovet av att producera nya, sparar resurser och minskar avfallsmängden. Dessutom kan du hitta kvalitetsprodukter till lägre priser, vilket ger dig mer värde för dina pengar. Handla begagnat och bidra till en mer hållbar och ekonomiskt smart livsstil.
Ni kan hitta begagnade produkter bland annat på Blocket, Tradera och Marketplace.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
1 sv