Lediga tjänster

Är du nyfiken på vilka lediga tjänster vi har just nu? Du hittar dem här. Om det inte finns några beror det på att vi för stunden inte har några tjänster att erbjuda.

Spontanansökan

Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till info@horbybruk.se .  

Skicka då in CV och personligt brev.

 

Hörby Bruk söker en erfaren Säljare med kundansvar

Om företaget

Hörby Bruk är ett välkänt varumärke och vi är sedan många år tillbaka marknadsledande på skottkärror i Sverige. Vi är också en ledande producent i Norden på lekredskap för den privata trädgården. Flera av våra produkter har genom åren blivit välkända klassiker och en anledning till detta är att vi konsekvent kombinerar lång svensk hantverkstradition med modern teknik i vår produktion. Resultatet är en unik kvalitet och ergonomi som inte bara syns utan som också upplevs, år efter år, från generation till generation. Vi är stolta över att föra svensk hantverkstradition vidare in i framtiden. Mer information finns på horbybruk.se

Arbetsuppgifter

Hörby Bruk säljer sina produkter via ett brett återförsäljarnät. Vi söker nu en erfaren Säljare med kundansvar som trivs i en varierande roll med att bygga långsiktiga kundrelationer. Dina främsta ansvarsområden kommer att vara:

  • Kundansvar inklusive avtals- och prisförhandlingar.
  • Besök hos våra återförsäljare.
  • I samarbete med våra kunder optimera exponeringen av produkterna.
  • Produktutbildning och teknisk support till våra kunder.
  • Deltaga på mässor.
  • Uppgifter relaterade till backoffice.

I den här rollen får du räkna med 40-60 övernattningar per år, då du kommer att vara ute hos våra återförsäljare i hela Sverige och även en del i övriga Norden. Det finns möjligheter till utveckling här hos oss på Hörby Bruk och vi ser dig som en långsiktig rekrytering.    

Kvalifikationer

Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Ett plus är givetvis branschkunskap. Du har en utbildning på lägst gymnasienivå och bör kunna hantera Excel och övriga delar i Officepaketet. Du är flytande i svenska och engelska och ytterligare språkkunskaper är en merit.

Som person är du prestigelös, serviceinriktad, självgående, förtroendegivande och proaktiv. Du har lätt för att samarbeta och tar dig alltid an utmaningar med en positiv inställning. Du är strukturerad, tycker om att lära nytt, tänka om och ändra riktning när det krävs. Du trivs i en omväxlande roll med högt tempo och är inte rädd för att kavla upp ärmarna. Vi förväntar oss även att du har B-körkort då tjänstebil ingår i tjänsten.

För oss är din personlighet viktig och något vi kommer värdera högt. Om du känner du igen dig i denna beskrivning och tycker tjänsten låter intressant, tveka inte att skicka in din ansökan.

Övrigt

Välkommen in med din ansökan redan idag, vi kommer att genomföra urval och kalla till intervju löpande!

Du söker tjänsten genom att skicka in CV och personligt brev till goran.sjoberg@horbybruk.se

Ansvarig för rekryteringen är Göran Sjöberg, VD på Hörby Bruk och honom kan du även kontakta om du har frågor kring tjänsten på Tel. 0706-301 901.

Tillträde: enligt överenskommelse, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Typ av anställning: Tillsvidare på Heltid. Placering vid Hörby Bruks anläggning i Hörby.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
1 sv