Olika hjul för olika tillfällen!

 

Luftgummihjul har vi haft länge och redan 2013 började vi introducera punkteringsfria hjul på stora delar av vårt sortiment. Det punkteringsfria hjulet passar lika bra för proffs som hemmaanvändare och innebär många fördelar.

Läs mer om våra hjul nedan. 

FLEX PRO - För proffs

Hjulet är designat och tillverkat i Europa och passar perfekt för professionella användare som prioriterar kvalitet. Hjulet är gjutet i ett stycke av polyuretan på en stålring. Tillverkat av polyuretan, en typ av syntetisk polymer, erbjuder detta PU-hjul fördelarna som ett luftgummihjul har, såsom en mjuk körupplevelse, samtidigt som det eliminerar risken för punkteringar. Polyuretan är dessutom motståndskraftigt mot ämnen som ammoniak och mjölksyra, vilket gör det särskilt lämpligt för krävande miljöer. Den breda däckytan ger dessutom förbättrad stabilitet och bärkraft på mjuka underlag.

FLEX LITE - Punkteringsfritt hjul för proffs och hemmaanvändare

Det punkteringsfria hjulet passar lika bra för proffs som hemmaanvändare och innebär många fördelar. Hjulet består av helgjuten polyuretanbana på fälg vilket ger ett mycket slitstarkt hjul med mycket goda köregenskaper. Hjulet väger dessutom mindre än ett luftfyllt hjul.  

Polyuretan är motståndskraftigt mot ammoniak och mjölksyra vilket gör det extra lämpligt i utsatta miljöer. Den breda däcksytan ger dessutom bättre stabilitet och bärighet på mjukt underlag.  

LUFTGUMMIHJUL - För proffs och hemmaanvändare

Luftgummihjul ger en naturlig stötdämpning, vilket gör dem idealiska för transport av känsliga laster på ojämna ytor som grus och gräs. De erbjuder smidig rörelse och anpassningsbarhet genom enkel justering av lufttrycket för olika belastningar och underlag.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
1 sv